Jo, Göteborgshumorn kommer fram i lägen som detta. Anyhow, vad är det här? Knappt hinner man lämna norra Europa så sker det katastrofer på olika sätt i parti och minut. Plan störtar i Polen med hela regeringen på, Thorvall går och dör och nu lamslås hela norden mm av något jävla askmoln. Om man nu ska bli strandad någonstan är iofs Capri ett helt okej ställe. Och för en med en mildare variant av flygskräck är ändå tågalternativet extremt lockande. Även om det tar några dygn. Tråkigare dock om det innebär att mitt besök inte kan komma. Jag hyser dock hopp om att molnet dragit västerut nästa vecka. Men det verkar ju vara galet där hemma. Här skiner solen. Det har kommit en konstnär till ateljén som heter Håkan. Han drog också ner medelåldern något och verkar trevlig. I morgon bjuder Adelswärdskan på vin i sin våning. Själv har jag fastnat i en scen mellan Anne Charlotte och Sonja. Den vill sig inte.