Roma bjuder på strålande sol och fortfarande nu, tio på kvällen 25 grader. Har promenerat och staden är överfull av människor. På Piazza di Spagna var det så mycket folk att det knappt gick att ta sig ner. Skolklasser, I suppose.
Jag har i dag träffat producenten Sergio Scapagnini. Han gör film i och om Indien och Napoli Dessutom har han en dotter som är en enastående konstnär som heter Serena. Hon ställer just nu ut på Tjolöholms Slott! Tänk er, gå gå gå!
Sergio hämtade upp mig i sin cab.
Sedan satt vi på Via Veneto och åt snacks och drack kaffe. I morgon ska jag åka hem till honom oc även få träffa hans dotter och prata identitet. De är sanna globe-trotters, med intresse för konst och kommunikation, antar givande. Ska any how bli kul.
Kan också informera om att nästa stora premiär här är:
Si si, lo so. E molto noioso c’é questa immagine che arriva dalla Svezia. Que fa con il nostra identitá?