i dag har alla på tulums strand posat för sina gott-nytt-år-mail. konsten att posera på bild har verkligen förfinats på tulumstranden. proffsigast var ett par som byggt en liten sandhög med en plastbricka högst upp där de ställde kameran, satte på självutlösaren och sprang till en utmarkerad cirkel som de ritat i sanden. ställde sig i den, log vackert. tyvärr har vi ingen bild på dem. håll till godo.
ps: sedan när jag skulle posa drabbades jag av oförklarlig panik och började darra. så vi var tvungn att åka hem. Blog Image
Blog Image
min svenska paparazzi-fotograf är sjukt nöjd och anser sig ha klarat gesällprovet för att få anställning på x-17. hon har för övrigt fotat det mesta här på bloggen det senaste, vill ge credd. i alla fall allt snyggt, det andra har jag fotat.
dagens citat kommer från den gamle fursten i anna karenina, begrunda:
lång hår, kort förstånd.