egentligen har jag inget att skriva. i går var vi hos de fina italienarna på stranden och åt mycket gott. jag fick tom limoncello!
har glömt berätta att vi har en panteon-dusch. rätt hett. Blog Image
vi åt frukost på stranden i dag. alltså, morgondopp och cykeltur var grymt, men maten – inte vad vi väntat. torrt vitt bröd och sylt i små plastförpackningar. kaffet dock okej.
annars var dagens utsikt:
Blog Imagevi åt en fantastisk grillad hummer till lunch. i efterhand insåg vi att priset med råge reflekterade storlek och smak, men det var så dags. jag grämde mig över min spruckna resebudget någon timme, sen var det bara att tänka fuck. det var ändå sjukt gott!
Blog Imagenu har vi ätit en mycket stor papaya från vårt stam-frukthak.
Blog Imagepå vår resturang träffade vi i dag en holländsk ngo-arbetare som bodde i guatemala ihop med en guatemalian(?), som jobbade med att bygga trummor. han spelade även. de hade flugit hit via belize. nu skulle hon tillbaka till holland. han till guatemala. end of story. läs detta som ni vill. jag ger inga mer clues.

inser att bloggen inte är lika rafflande som i la, men håll till godo. snart är det över. mest liknar det ju en matblogg nu och mer lär det bli med tanke på hur vårt hotells meny inför nyårsafton ser ut. i morgon dessutom: ruiner! jag är peppad.Blog Image