först, glömde säga att några på den där festen vi var på, var kompisar med james franco!!!!! ojojoj…
vi har varit på utflykt till san diego. helt galet ställe, såg liksom fejk ut hela tiden, som om allt var gjort av plast, kuliss, en del av disney land eller kanske truman show. solen sken också oavbrutet, kändes inte alls äkta.
vi var där för att sam spelade med sitt band.

Blog Image
det var rockigt och roligt. sedan åt vi väldigt gott på någon italiensk restaurang. vi kör någon konstig diet här som innebär stora måltider sällan, det är så mycket bil, så mycket tid till att transportera sig att mat liksom försvinner.
san diegos strand i norr var rätt trashig. annars ska alla vara extremt affluent och libertarian, men ändå inte stiff, stod det i guideboken. vi såg flera klädda i tomtemössor och tofflor.
på väg norr ut hamnar vi bredvid en vit gammal bil som det står norge på. i sitter två ladies som får ab fab att framstå som nertonade. papiljotter, solglasögon, stramande hud, vitt lite handväskhund i mitten, långa naglar, ja, ni fattar. de var väldigt san diego kändes det som.
Blog Image
Blog ImageBlog ImageBlog Image
jag vet att inläggen inte är så spirituella längre. men jag säger som anne charlotte, det händer så mycket att jag inte hinner skriva. håll till godo med bilder, det säger en hel del.