vi har i dag kört nerför mulholland drive. jag älskar den filmen. båda gångerna jag sett den har jag inte kunnat prata på typ en timme efter. den skrämmer mig som få andra saker, varje gång.
Blog Imagepå riktigt, jag ryser när jag åker här. fast det var sol, ljust och långt från stämningen i den där filmen. men detta är alltså platsen där hon springer nerför backen i början. shit, nu ryser jag igen.
annars köpte vi en celebrety map (lisa sprang och tillbaka på hollywood blvd för att få tag på en). den vi hittade var mycket bra. vi kunde se var massa hus låg. jag hade velat åka till stället där manson murders utspelade sig, men fick inte med mig sällskapet. tre olika viljor ska enas här, då får det kompromissas en del. i dag har jag ändå fått åka nerför mulholand drive, samt gå på bio (visserligen var filmen en besvikelse, slumdog millionaire – don’t believe the hype). det var förstås också enastående vackert där upp.
Blog Image
lisa kallar mignaturfotograf. men jag gillar inte människor, tydligen. också, bloggen är för att ni, mina nära och kära ska se vad jag gör. detta gör jag. så här bor vi.
Blog ImageBlog Image
jag har egentligen väldigt mycket att säga om los angeles, men jag måste fundera lite på det. det är mycket märkligt här. i dag var vi och käkade med vänner som bor här. det dissade san francisco ganska hårt. jag fann mig själv defensive och lite stött. nästan som jag tog det personligt och ville säga fåniga saker som, meh! hur bra ere här då!? man kan ju inte gå någonstans och allt tar superlång tid.
ändå, i like it. någon konstigt del av mig, gör det. blir dock tokig av att behöva ta bil överallt. i morgon verkar det bli strand och promenad. det ser jag fram emot. om det inte blir det, verkar det bli nagel-salong och shopping. gissa vad jag vill? men som sagt vi är inte bara jag.
en treat:Blog Image
från naturfotografen. det är santa monica mountains och San Fernando Valleys. (oj, plötsligt körde jag med versaler, det var otippat).