vi har gjort turen. den innehöll nästan-krock, speeding, polis, mörker, mycket längre tur än vi trodde, sjö-elefanter, hippie-häng, otroliga vyer (alltså jag menar otroliga på riktigt), disparat musiksmak (men eftersom det var jag som bränt skivorna på min dator vann jag oftast), vilse, slingriga vägar och raka vägar. Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image
jag vet inte, det kan komma detaljer senare. just nu: på hotell i west hollywood. mina medresenärer är utmattade. jag är inte ett dugg trött.
när vi väl kom fram till la, var klockan 10, i stället för sex (som någon hade lovat), vi irrade runt kring 1st street, alameda etc, massa minuter, till slut hittade vi stället. vi fick nästan gå före kirsten dunst i kön. det var ändå coolt att hon är den första jag såg här (med tanke på att hon brukar komma upp som min celebrety look-alike på den där sajten – särskilt nu när vi har samma hårfärg igen). på riktigt var hon kortare än jag. inte så lik – tyvärr.
rock-klubb. svarta kristallkronor i taket, röd sammet – you know the style. sedan rushade vi genom staden till någon hemma-fest i silverlake. där var soko. galet. plus något annat band som hade spelat där en av medlemmarna var halv-finsk. alla blev fulla, det hånglades. ja, det var roligt. vid fyra körde vi hem. inte många kvarter.
det var kanske den längsta dagen i mitt liv.
det finns en del tjej-issues som jag nu måste deala med. alltså mina issues med tjej-issues, om ni fattar.