det har varit lite tyst här. jag har avslutat boken (first draft, first everything, men i alla fall). den gör mig lycklig, men också orolig. jag och anne charlotte har hängt varje dag, så intensivt nu att hon infekterat mig. jag tänker hennes tankar, det är som om de penetrerat min hjärn-balk. lite obehagligt. tror absolut att vi kan behöva en paus från varandra. i morgon får vi det! då bär det söder ut. det här är vad san francisco har erbjudit de senaste dagarna. ömsom vin ömsom vatten, ömsom ros, ömsom ris-.

Blog ImageBlog ImageBlog Image
övedådiga excesser av juldekorationer ser på något vis så otroligt mycket sorgligare ut i ösregn och dagsljus. det blir så enormt avslöjande, som om man mötte någon som varit ute lite för sent, inte slaggat hemma, sminket lite under ögonen, fortfarande festkläderna från igår (fast lite på sned), liksom hukar fram, ljusskygg.