så drog de in, de där molnen som meterolgerna varnat för på tv i sina prognoser – i dagar – dränker san francisco i regn och grått.
Blog ImageBlog Image
man borde inte att stuckit ut näsan. jag mötte stackars nyanlända san francisco-turister. försöker förklara: alltså, vi har haft 18 grader och sol sen jag kom. det här är… inget jag känner igen.
stämmer bra överrens med de känslor som ska skapas nu i alla fall. jag sa att de borde gå och se milk, snyfta i kapp med andra bög-par på castro, gå ut, titta upp för backen som 1978 var täckt av hundratals människor med tända och ljus och känna att de är mitt i den delen av usas historia man gärna besöker. vet inte om de valde alcatraz i stället.
jag har köpt fyra paraplyer i år, hittat ett, tappat ett, fått ett. är det ett vanligt år?
två stycken köpte jag i new york, ett tappade jag i new york. ett fick jag födelsedagspresent, samma tappade jag på en – iofs – mycket, mycket roligt kväll på ljunggrens (som var värd alla tappade paraplyer i världen), ett hittade jag på biografen på medis när jag skulle se batman-filmen, ett köpte jag en mycket regig eftermiddag mitt på biblioteksgatan. jag rusade in, grep ett blommigt som kändes som “jag”, räckte fram det och hon frågade, ska du ha det nu? nickar (vad faan tror hon?), jag har sålt fyra stycken på tio minuter, säger hon (nöjt?).
paraplyer är ju som vantar eller tändare (säger de som vet), man köper, tappar, får, hittar på ett konstigt sätt verkar det liksom gå på ett ut. ett tag trodde jag att underkläder funkade likadant, men det är inte så längre. i alla fall är jag nöjd med ett jag tog emd det här blommiga paraplyet hit, stoppade det i väskan och kunde fälla upp det när jag skulle gå från dejt till safeways. och nu är det hemma med mig!
Blog Imagejag går alltså inte utanför dörren, med de där hotfulla molnen.
Blog Image
helt opolitiskt, helt ointressant inlägg. i know. men jag mår bra. det var allt ajg ville säga. bilder och allmänt tillsåtnd har önskats, i deliver.

sen vill jag säga, att texten på engelska inte är min, det är ju pelle är nån som skrivit den… skit i att läsa om ni inte can be bothered