Blog ImageBlog ImageBlog Image
det var varmt i dag igen. ute i solen med bara t-shirt och solglasögon (om man hade haft några, jag känner mig ju så osäker i solglasögon, som om jag inte hade full koll på allt). efter tårar vid datorn gick jag upp på bernal heights. helt annan vy. jag har börjat plöja mig igenom hela sveriges radios podradio-bestånd på mina stadsvandringar. nu är jag inne på p4-mötet. jag vet inte vad jag tycker om hans intervjustil. vet inte heller vad jag tycker om vissa som är med. i alla fall, konstigt att lyssna på jonas karlsson samtidigt som jag klättrar upp för en ap-brant backe och tittar på stilla havet.
det kommer också att bli en roadtrip till los angeles. yes! jag har drömt om det jämt, känns det som. det finns något romantiskt i att åka själv, men allvarligt talat, den mesta romantiska ensamheten är bara rolig i teorin. därför är jag glad att vi blir två!