Blog Imagejag är på google och väntar på att eitan ska ge mig en “google-tour”.

det käns väldigt mycket som mitt gamla universitet i london. befinner mig också på det som kallas main campus. de flesta osm jobbar här och går runt ser ut som de är någonstans mellan 17 och 35. i varje rum finns kyldiskar med fantastiska naked-smoothies. h mötte mig och frågade om jag ville ha mexiaknsk mat, eller vegan-mat eller något annat. du får äta hur mycket du vill av precis vad du vill. sedan fick jag göra mig min egen latte. allt är lite barnsligt färgglatt, som soffan jag sitter i som är knallgrön, bordet osm är rött och alla parasoller utanför som också är röda och gröna, menäven blåa och gula. mitt på gården står dessutom ett stort dinosaurie-skelett. telefonerna finns i små låtsastelefonkiosker och i palmen bredvid receptioenen hänger två rosa plastflamingos. har hört att det ska finnas ett bollhav.
man undrar lite hur gamla de är som arbetar här. elleer vilka de är. oroväckande många bär de svarta googl-tröjor som man tydligen fåt gratis när man börja.
– du kan äta allt din mål mat här – frukost, lunch och middag, berättade h. han berättade också om “the 15lb google weight-gain” som alla som börjar här får som en extra bonus. men nu har det bytt ut alla chokladbitar, kakor och chipspåsar mot frukt, healthy smotthies och serial bars. som för barn alltså. frukt är godis.
eller som en kommunistisk stat. vi erbjuder det vi vill att våra medborgare ska äta. inget fel med det, anser ju jag. men det förvånar mig hur ofta usa eller extremt marknadsstyrda platser eller länder, påminner om kommunistiska stater. jag vill säga till dem: men hey, you know, that’s exactly what marx said. övarvakningen, kontrollen, styrmedlen och bonusarna. det är precis som på kuba – fast lyxigare. och jag tror inte du straffas med döden om du yppar något du inte borde. men jag vet ju faktiskt inte. och på en större nivå – alltså nationell – så är det faktiskt så.

google alltså, som en liten mini-kommuniststat.

väldigt platt organisation säger de att det är.
Blog ImageBlog ImageBlog Image
play-groundestetik