jag skrev så långt och fint här och så försvann det. och la upp fina bilder, dessutom. well well.

kortversionen av tove leffler:
i går var bra. aversionen mot den här staden har gått övar på sex år. nu tycker jag höga hus, långa gator och duane reade i varje hörn är toppen på lyckoberget. slås ändå fortfarande av att allt är så stort. en medium pizza (vilket är minsta storleken som erbjuds) lyckades vi bara äta hälften av, trots av vi var tre tappra. allt är större. vore jag amrikan skulle ja bli sjukt besviken om jag kom till stockholm, slog till på en large dricka och fick en jävla fjuttig liter. hur ska det räcka? skandal! pengarna tillbaka.

mötte också joel och caroline igår på en fin liten diner som erbjöd ekologiska grönsaker och sjögräs. att köra helekologiskt känns som en nödvändighet för det sargade samvetet som redan suttit nio timmar i ett flygplan över atlanten och nu dessutom bokat ytterligare 14 timmar i en sådan färdkost för att komma till san francisco. sorry moder jord. jag fattar att det låter futtigt att börja tjata om att jag ska rädda min själ. det är liksom inte nog.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image