just nu producerar jag fantastiska alexandra pascalidou som sänder ring p1 med den äran. ring ring ring!

på lördag ska jag leda en debatt på abf och sedan sitta i ett soffan-samtal på stadsteatern och prata om anne-charlotte leffler, denna begåvade och inspirerande kvinna.

i dag gick ett program om stadsteaterns projekt på snittet i p1, där jag gjort några inslag. annars kan ni höra mig filosofera lite kring kritiker-rollen på lördag i medierna (jag är överallt – det känns även så i min kropp – alltså sjukt splittrad och i vanlig ordning aldrig egentligen där jag är eller hos den jag är eller borde vara. tråkigt. ska råda bot på det). men sen, gott folk, flyger jag till new york och san fransisco i fyra veckor! det känns som min räddning just nu. jag ska jobba, men inte så mycket, är det tänkt. jag ska hänga, njuta, hänga mer och även skriva på min bok. min bok.

när jag var i new york sist var det lite den här stämningen:

Blog Image
på ett mentalt plan också. jag fick en dålig känsla av den stan och nu ska jag se om den kan motbevisas. den här gången finns i alla fall gott om folk som kan väga upp det som skulle kunna bekräfta min dåliga new york-karma.
om inte en resa dit kan pigga upp, så vet jag inte vad, så håll tummarna.