efter filmfestivalen blev det en hel del tove leffler i radio. bl a kulturfredag och p3tro. sedan dess har jag arbetat med en radioteater som nu är färdig och bev väldigt bra. den heter pakt solo och kommer att sändas i p1 någon gång under våren.
det var också medverkan på debatt i danmark (eller happening kanske snarare), medverkan i referensgrupp inför utställning om maria och kvinnobilden på historiska muséet, medverkan i samtal på abf, medverka i frågestund på hallongrottan samt en mycket enslig signering på söderbokhandeln precis före jul.

nu laddar jag för att kunna göra allt lite bättre nästa år. ska verkligen försöka ta mig tid att sitta still och skriva på ett framtida samtida projekt som lockar mig enormt.

annars ser det ut som det blir p1kultur, medierna och mer radioteater nästa år. det ser jag fram emot.